dinsdag 10 augustus 2010

Coolbest powerfruit!


En toen mocht ik alweer buzzen!
Na de hondensnacks en de lekkere koffie is nu een gezond drankje aan de beurt!
Namelijk Coolbest powerfruit... hartstikke gezond met allerlei niet al te bekende maar zeer smakelijke vruchten.. en niet geheel onbelangrijk, nog superlekker ook!!

Afgelopen zaterdag ontving ik mn buzzkit.... echt complimenten voor buzzer!! Goed ingepakt en heerlijk koel!

Acai en Pomegranate waren al te verkrijgen in de winkel, maar sinds kort is er dus ook Yang Mei.... en die is errug lekker!!!
Nadat de kit gearriveerd was heb ik mezelf eerst eens 3 "shotjes" ingeschonken... even bepalen welke nou het lekkerst is..... Dan ga ik toch voor Pomegranate, lekker zoet! Maar op een goede tweede plaats de Yang Mei mede ook door de toegevoegde appel... MMMMMM
Acai vind ik ietsje te zuur, maar goed, het gaat natuurlijk niet alleen om mijn mening, want smaken verschillen!!
Dus laat me vooral weten welke jij het lekkerst vind en waarom... en ik hoor natuurlijk ook graag welke je wat minder vind smaken en waarom!

Het leukste aan de buzzkit vind ik overigens het bijgevoegde "spel"
Er zitten hoezen bij die ik om de pakken kan schuiven zodat je niet meer kunt zien welke smaak coolbest erin zit en er zitten ook nog 6 beschrijvingen van powerfruit bij waaronder dus natuurlijk acai, pomegranate en yang mei. De proevers moeten een "shotje" drinken en vervolgens aan de hand van die 6 kaarten raden welke powerfruit ze zojuist geproeft hebben!!LEUKLEUKLEUK!

En als laatst nog een vraagje aan jullie! Coolbest powerfruit is nog op zoek naar suggesties voor een vierde powerfruit... dus ken je nog een vrucht die als het aan jou ligt omgetoverd mag worden tot een lekker sapje en die ook nog eens hartstikke goed is voor je lichaam... dan hoor ik dat HEEL graag!! 
Laat het me weten, ik wacht met spanning op jullie reacties!!

Geen opmerkingen: