zaterdag 10 april 2010

Ik mag weer buzzen!Ik ben al een hele tijd buzzer. Af en toe krijg ik nieuwe producten om uit te testen en natuurlijk mijn ervaringen te delen!

Dit keer was het een buzz niet alleen voor mij, maar vooral voor onze hond: Pedigree souplesse.

Het is altijd een feestje wanneer de doos van buzzer binnenkomt, Puck vond het dit keer extra interessant:


Er zaten heel wat pakketjes in met lekkere snacks voor de hond. De bedoeling is dat de hond 6 weken lang elke dag een snack krijgt. Aan het eind van die 6 weken moet de hond een stuk minder stram en stijf zijn, alles moet wat soepeler gaan. Laten we het hopen, want zoals misschien wel bekend, Bulldogs staan bekend om hun zwakke gewrichten en Puck heeft daar de laatste tijd ook steeds meer last van.
Zijn interesse is iniedergeval gewekt:Naast de 6 pakketjes (6 weken) voor Puck zitten er nog heel wat probeerverpakkingen voor 1 week in de grote doos. Voor elk van deze probeerverpakkingen heb ik een mooie flyer met een actiecode, zodat de mensen die een pakketje voor 1 week van mij krijgen alsnog de andere 5 weken gratis kunnen ontvangen! Leuke actie toch?

Dit zijn de buzz pakketjes die al klaar zijn om uitgedeeld te worden:Mocht je interesse gewekt zijn, ik heb wat extra actiecodes van Buzzer ontvangen, zodat ik via internet ook mensen kan laten buzzen. Deze actiecode kun je dan invoeren om alsnog 6 pakketjes thuis gestuurd te krijgen. Iets voor jou en je hond? Laat een reactie achter!

Mocht je meer willen weten over buzzen, kan je ook altijd een reactie achterlaten dan kan ik je een linkje mailen!

8 opmerkingen:

Ingrids weblog zei

Kun je me eens wat meer vertellen over dat buzzen. Ik ben nl ook altijd wel in om dingen uit te proberen.

Groetjes Ingrid.

Corrie zei

Hoi Miranda.

Nou ik wil wel me profiteren hoor als dat mag.

groetjes Corrie

Jolanda zei

Hallo, ik had ook wel interesse in de hondesnacks, mijn york is 9 jaar jong..en verder heb ik ook wel interesse in het buzzen,zou het dus leuk van je vinden om wat info er over te krijgen, met vriendelijke groet, Jolanda

Marijke zei

wat een mooie bull heb je! hopelijk werken de snacks :) ik ken het fenomeen 'buzzen' niet, maar dat is waarschijnlijk iets typisch Nederlands? of ben ik fout
Goetjes
Marijke

Carla zei

Ik ben ook al een tijdje lid van buzzer maar krijg niet vaak iets te buzzen, pas geleden nog wel mei asia maar dat was meer iets voor mijn man (ik hou er niet zo van).
Schattig stata je hond op de foto met het te buzzen product, als je nog een actiecod eover hebt wil ik ook wel meedoen mijn dochter heeft 2 honden.
groetjes, Carla

Mirjam zei

Mooie hond!

Ingrids weblog zei

Hoi Miranda,

Helaas lukt het met niet om je te mailen, maar hierbij dan mijn email adres (je mag dit bericht daarna best van je blog halen)

P.J.Goossens@kpnplanet.nl


Groetjes Ingrid

Laura zei

Jouw site staat ook in de e-mail van buzzer echt leuk zeg! Hoe vinden jullie de sticks? Best leuk dat buzzen he? Groetjes Laura